Even voorstellen: Annemieke

 

 

Mijn naam is Annemieke Drent. Ik ben de oprichter en tevens eigenaar van ReActeer.

 

Van huis uit ben ik drama docent. Na een kleine 10 jaar theaterlessen en verschillende projecten te hebben begeleid, was ik toe aan een nieuwe stap in mijn leven: ik ben altijd geinteresseerd geweest in menselijke mechanismes en gevoelens en had behoefte aan meer diepgang. Ik heb me toen verdiept in verschillende vormen van therapie en lichaamswerk. Ik heb mijn diploma voor energetisch therapeut gehaald en heb een aantal jaren praktijk gevoerd.


Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en mijn oorspronkelijke liefde kwam weer op mijn pad: het theater. Ik werd in 2006 gevraagd om mee te spelen bij theatergroep 'Hieper'. Langzamerhand groeide de behoefte in mij om weer professioneel met theater bezig te zijn, niet meer als docent maar als trainingsacteur.

Het werken als trainingsacteur geeft mij veel voldoening. Ik kan hier namelijk mijn passie voor theater en spel combineren met mijn liefde voor de mens, zijn gevoel, de communicatie en zijn gedrag; het speelse combineren met de diepgang.


Door het werk als trainingsacteur heb ik heel veel ervaring opgedaan in diverrse soorten trainingen en zo langzamerhand ben ik naast het acteren me ook gaan bekwamen in het aanbieden van  trainingen waar het ervarend leren centraal staat.

 

Aangezien ontwikkelingen nooit stil staan, ben ik naast het werken als trainer en acteur in 2012 begonnen aan het Aumm instituut, waar ik me uiteindelijk heb geschoold en bekwaamd als lichaamsgericht therapeut. Meer informatie hierover is te vinden op mijn andere site: www.helenderwijs.com